Gæstebog
Indlæg i Gæstebogen er udelukkende udtryk for forfatterens personlige meninger og synspunkter. Derfor er indlæggene på ingen måde udtryk for DRK Region Lolland-Falsters holdninger eller synspunkter.

Evt. spørgsmål i Gæstebogen til Region Lolland-Falster besvares ikke. Spørgsmål skal rettes til formanden for det relevante udvalg eller til regionslederen enten via e:mail eller telefon.
Skriv i gæstebog
Skriv nyt indlæg.
Gæstebogen indeholder 23 indlæg.
 
 17-01-2018Arrangementskalender#13 
 Skrevet af Jan Gregor 
 Super flot kalender I disker op med!!! og så allerede nu. Så kan man langtidsplanlægge i rigtig god tid. Sådan! 
 
 23-07-2017dualhund ?#12 
 Skrevet af Jytte Rasmussen 
 Jeg synes ikke det fremgår tydeligt, at skuet giver mulighed for at blive regionens dualhund, men måske det bare er mig, der ikke ved hvor jeg skal kigge På Facebook er der mere information om alderskrav til de forskellige klasser - måske hjemmesiden kunne det samme ? Det har en væsentlig betydning for onlinetilmelding Det ville også gøre gæstebogen mere levende, hvis der kom et kort svar på spørgsmål- men det er måske ikke det den er tiltænkt ? Mange hilsner fra Jytte 
 
 11-04-2017Baby/hvalp#11 
 Skrevet af Grace A Christensen 
 Hej tak for fin informativ hjemmeside. Vi bliver lykkelige labradorejere her i påsken og vil gerne både træne og gå til skuer, et spørgsmål: hvor går grænsen mellem baby og hvalp, unghund? Hvad skal føre og hunden kunne ved baby og hvalpeskue? 
 
 06-04-2017Nybagt retriever-ejer#10 
 Skrevet af Jakob 
 Som helt nybagt retriever-ejer faldt jeg ved et tilfælde over jeres hjemmeside. Vil bare lige takke for et rigtig godt og informativt site, som nok kommer til at rokke lidt ved mit ambitionsniveaue som hundeejer :-) 
 
 25-01-2017Facebook og hjemmesiden#9 
 Skrevet af Jytte Rasmussen 
 Allerførst tak for et livligt og hyggeligt årsmøde, hvor bestyrelsen fik de medlemmer og mere til, som behøvedes for at regionen kan bestå - god arbejdslyst i det kommende år Uanset at regionen nu har fået så fantastisk flot og velfungerende hjemmeside, så er og bliver Facebook kommet for at blive og jeg vil derfor opfordre alle, til at huske at linke til det sted på hjemmesiden, hvor de relevante oplysninger findes vedr mulighed for at tilmelde sig træninger - prøver eller som hjælper Facebook er IKKE en konkurrent, men en nem måde at få et budskab om nyt på hjemmesiden spredt. Vi glæder os til, at starte op på træningerne i regionen :-) 
 
 18-01-2017Generalforsamling#8 
 Skrevet af egon nielsen 
 Tak for en god og konstruktiv generalforsamling. Det var dejligt at se hvordan vores regionsleder er vokset med opgaven, som lede af regionen. Held og lykke med den nye ledelse. 
 
 26-09-2016Spanden er ved at være fyldt#7 
 Skrevet af Per Lindsten 
 Vi er blandt de mindre klubber i DRK-regi, hvad angår medlemstal. Ikke desto mindre syntes jeg, at vi kan være stolte over vores Region og alle de arrangementer, Regionen står på mål for. Jeg syntes, vi er privilegerede. Både når det gælder udbud af træningspas, men også hvad angår de arrangementer, som løber af stablen hvert år. Det kommer ikke af sig selv, ligesom det heller ikke bare er en selvfølge. Der er klubkammerater, som engagerer sig for, at få det hele til at fungere. Vi kender alle sammen udtrykket ”Tordenskjolds soldater”. Sådan er det efterhånden også blevet i vores Region. Det er for det meste de samme personer, som sidder i Regionsledelsen, og står på træningsbanen, eller står for alle vores arrangementer. Det tærer på kræfterne. Og jeg er bange for, at hvis ikke I, kære klubkammerater, en gang imellem tilbyder jeres hjælp, hvad enten det gælder i Regionsledelsen eller som hjælper ved vores arrangementer, så løber Tordenskjolds soldater træt i kampen. Derfor syntes jeg, at I lige burde tænke lidt over, om ikke også I har plads til, en gang imellem at stille op som hjælper. Det tror jeg, at I har. Jeg er sikker på, at de som arrangerer og hjælper (mere eller mindre de samme hver gang), også gerne vil træne- eller stille med egen hund. Vi er mere end nok til, at hvis alle tilbyder sin hjælp bare én gang om året, vil det ikke være noget problem at finde hjælpere til vores arrangementer. Bare én gang om året…! Det er da tankevækkende. Ikke desto mindre er det det samme billede vi ser hver gang til vores arrangementer. Det er næsten ikke til at få tilstrækkeligt med hjælpere, og så er det de samme personer som sidste gang og forrige gang, der må træde til, for at vi alle kan nyde!!! Nu nærmer vi os det årlige valg til Regionsledelsen. Ved sidste valg var interessen for at stille op til valg så lille, at det endte med, at vi måtte skære Regionsledelsen ned med 2 medlemmer. Det har presset de nuværende Regionsledelsesmedlemmer. Flere er ved at falde fra eller overvejer at stoppe på grund af den manglende opbakning fra jer. Kære venner! Tænk jer nu lige om!!! Hvis ikke I kommer ud af busken, og begynder at bakke mere op om vores Region, ender det med, at vi må lukke og dreje nøglen. De få som trækker læsset i dag, kan ikke blive ved med holde gejsten. Som alternativ kan vi selvfølgelig satse på at gå sammen med Region Sydsjælland. Ikke et ondt ord om Region Sydsjælland. Men jeg er helt sikker på, at ender vi med den løsning, vil det betyde en væsentlig forringelse af de tilbud og muligheder, som vi kender i dag. Og tænk lidt på konsekvensen! Som det er nu, har vi vores træning og arrangementer i nærområdet. Den fordel kan meget vel være en saga blot, hvis vi ikke kan holde liv i vores Region. Det syntes jeg vil være mega ærgerligt…!!!! Omvendt - hvis nye og flere tilbyder sig, kunne det jo også ende med, at vi bliver en endnu bedre Region!!! Hvem ved? Mange hilsner Per Lindsten Medlem af Regionsledelsen & Træner & Webansvarlig m.m. 
 
 30-08-2016Efterlysning#6 
 Skrevet af Per Lindsten 
 Efterlysning: Vi savner indlæg fra jer til vores Gæstebog. Ikke siden vores nye hjemmeside, har der været indlæg i Gæstebogen. Det er da lidt tamt. Hvor er i henne??? Gæstebogen er tiltænkt som det sted, hvor vi kan kommentere, debattere, komme med ris og ros eller gode råd / forslag. Og det er også et måleinstrument for, hvordan i tager imod de arrangementer, som Regionen tilbyder. Både fra Regionens medlemmer, men så sandelig også fra alle jer, som bakker op om de arrangementer, som Region Lolland Falster arrangerer… Derfor denne opfordring til at komme til tasterne og giv udtryk for jeres synspunkter. Jeg syntes vi savner noget feedback fra jer derude. Indlæg vil være kærkomment, hvis i har noget på hjertet. Mange hilsner Per Lindsten Webansvarlig 
 
 06-02-2016SUPER ny hjemmeside#5 
 Skrevet af Gert Mikkelsen 
 Det er skønt at kunne danne sig et hurtigt overblik for det man vil kigge på. 
 
 03-02-2016Hjemmeside#4 
 Skrevet af Peter Rasmussen 
 Tillykke,ser godt ud,god beslutning. 
 
Dansk Retriever Klub - Region Lolland-Falster