Beretning om Regionens hjemmeside

Årsmøde DRK 2017

 

 

Der kan vel næppe være nogen, som ikke har bemærket, at vores region har fået ny hjemmeside.

 

Vi syntes selv, at vi har fået en flot og overskuelig hjemmeside, som er nem at gå til. Og det er da også de tilbagemeldinger, vi har fået fra jer.

 

Udfordringer:

Da pris og design var forhandlet på plads og godkendt, troede jeg, at vi havde købt en hjemmeside fuld færdig og klar til brug.

Det viste sig, at dét havde jeg misforstået fuldstændigt. Vi havde købt en ”grundpakke”, som vi selv skulle fylde i. Til gengæld fik vi al den support, som der var brug for. Men Thomas mente, at ved at vi selv skulle bygge hjemmesiden op, var det den bedste forudsætning at lære at bruge siden på. Og det havde han nok også ret i…

 

Så det blev starten på rigtig mange timers arbejde med at komme dertil, hvor vi er i nu.

 

Men vi har fået en hjemmeside, som vi mener, ser rigtig flot ud, er nem at manøvrere rundt i, og som er nem at redigere.

 

Selvfølgelig har der været udfordringer både for brugerne og for webredaktørerne. Vi skal allesammen lære at bruge de muligheder, der ligger i siden. Men jeg er sikker på, at vi alle lærer det efterhånden, som vi bruger siden.

 

Klubben er også kommet på Facebook. Og det er samtidig blevet lidt en konkurrent til hjemmesiden. Der er ikke den samme aktivitet på hjemmesiden, som det var tilfældet inden vi kom på Facebook.

 

Jeg kunne godt tænke mig, at flere ville gøre brug af f.eks. gæstebogen. Gæstebogen er en god måde at kommentere og formidle ris og ros, og en måde vi som regionsledelse og trænere, kan få en fornemmelse af, om det vi gør, er det rigtige…

 

Per Lindsten

Webansvarlig

 

Dansk Retriever Klub - Region Lolland-Falster