Hvalpetræning

 

Hvalpetræningen henvender sig til alle jer, der har fået en lille Retrieverhvalp i familien, og som ønsker, at den skal vokse op og blive en lykkelig, lydig hund.

 

Træningen er for hvalpe, som er ca. 9 uger og frem til ca. 6 måneders alderen. En træningstime indeholder teori og praktiske øvelser. Hvalpene skal være vaccineret minimum 1 gang.

 

Det vigtigste i hvalpetræningen er kontakten mellem hund og fører, samt at give føreren forståelse for hundens sprog, så de fremover kan kommunikere på positiv vis. Forståelse for hundens udvikling og tilfredsstillelse af hundens fremavlede behov, skaber grundlag for god kommunikation og godt samarbejde.

 

Hvalpen socialiseres ved træning sammen med andre hvalpe og deres førere.  Der arbejdes med basale øvelser som lineføring, sit, bliv og fri ved fod, men også legeapportering og kontakt- / samarbejdsøvelser indgår i træningen. Fløjtesignaler er et vigtigt redskab både til familiehunden, og for de hunde der skal uddannes til jagthunde, og fløjtesignaler introduceres ved hjælp af små ud sendinger og små søg efter guffer.

 

Al træning foregår efter positive og bløde metoder, men dog efter princippet om de 3 K`er: kærlighed, kontakt, konsekvens.

 

Hvalpetræneren skønner om en hund på ca. 6 mdr. ved træningsstart er moden nok til at starte på lydighed eller hvalpeholdet er den rigtige placering.

 

  • Hvis trænerne pga. kurser, aktiviteter m.m. må aflyse en træningsdag, prøves der så vidt muligt at rykke træningen til et andet tidspunkt. Er dette ikke muligt kan der reduceres i prisen.

 

 

 

Adgangskrav:

Din hund skal være færdigvaccineret og fra ca. 9 uger til ca. 6 måneder.

 

-se også generelle adgangskrav her

 

Kontaktperson:

Annette Olsen

Tlf.: 6135 5500

taso@olsen.mail.dk

 

 

Tilbage

Dansk Retriever Klub - Region Lolland-Falster