Familiehundetræning

 

Familiehundetræning udbydes ikke i øjeblikket...

 

Familiehundetræning er for dig eller familien, som har fået en Retriever i huset, og som gerne vil give hunden gode manerer, så du kan færdes afslappet blandt andre mennesker og dyr.

Vi træner efter principper som kærlighed – kontakt – konsekvens. Træningen er for hunde i alle aldre fra hvalp til veteran

 

På dette træningspas vil du lære værktøjer, som hjælper dig i stand til daglig træning med din hund, hvilket er altafgørende for, at du får en glad hund som hviler i sig selv.

 

Du vil bl.a. lære om:

  • Lydighed og dagligdags håndtering, hvor du lærer din hund de elementære grundregler som, at komme når du kalder, gå pænt i snor, sit, dæk og bliv m.m.
  • Lederskab og kontaktøvelser, hvor du kan få ideer til at blive en god ”flokfører”, og kan lære hunden, at det er dig der bestemmer husreglerne, styrer gåturen o.a. Vi arbejder bl.a. også med, at lære hunden, at holde øje med dig og ikke omvendt.
  • Omgængelighedstræning, hvor du lærer din hund at blive børstet, klippet, berørt poter og øre, tjekket tænder samt berøring, som bl.a. også hjælper dig ved besøget hos dyrlægen.
  • Dæmpede signaler – lær at forstå din hunds sprog. Din hund forstår ikke vores sprog. Derfor må du lære hundsk. Uden at kaste os ud i en større afhandling i dyresprog, vil vi kort gøre dig bekendt med nogle af de signaler, som du vil opleve fra din hund i hverdagen.

 

Retrieveren er, udover at udmærke sig ved at være en god familiehund, en jagthund. Det gælder for alle fem racer i Retrieverfamilien. Apportering er din hunds indavlede færdighed, og de elsker det. Derfor skal vi styrke denne færdighed. Uanset om du skal bruge din hund til jagt eller som familiehund.

 

En velstimuleret hund er en glad hund.

 

  • Hvis trænerne pga. kurser, aktiviteter m.m. må aflyse en træningsdag, prøves der så vidt muligt at rykke træningen til et andet tidspunkt. Er dette ikke muligt kan der reduceres i prisen.

 

Adgangskrav:

 

Se generelle adgangskrav til træning i Region Lolland-Falster…

 

-se også generelle adgangskrav her

 

Tilbage

Dansk Retriever Klub - Region Lolland-Falster