Beretning fra Aktivitetsudvalget 2015

v/  Hanne Pedersen:

 

Efter årsmødet blev der nedsat et aktivitetsudvalg. Hanne Pedersen som formand, Karin høj Jørgensen og Anne Funch som medlemmer.

 

Vi har i årets løb holdt nogle møder for at planlægge aktiviteterne i regionen.

 

D. 25. maj blev der afholdt klikkertræning – dette var en succes og gav nogle gode redskaber til, at arbejde videre i træningen

 

D. 29. juni blev der afholdt D-dag, Anne Funch fortæller om dagen.

 

D. 5-6. juli trænings weekend hos Betten og Ib som stod for det, i deres skønne omgivelser. Der var 23 betalende og 6 af vores egne trænere. 3 udenbys trænere som ledede dagene igennem. Lørdag aften var der hygge med grill.

 

Den første søndag i august havde vi i lighed med tidligere år, fået lov at afholde skue i Knuthenborg park. Der var 60 hunde fremmødt. Karin Høj var skueleder og dommer Susanne Forkammer. Brugsprøvedommer Ib Lyck Hansen. Barn hund Anne Funch.

 

Dagen startede med sol, men inden bedømmelserne begyndte, silede regnen ned. Trods en våd og lang dag tog både hunde, ejere og hjælpere det med et smil.

 

D. 21. september Kursus i hundens kropssprog og mimik med Henriette Marqvarsen. Der var stor trænings tilslutning og gav nye indblik i hundens signaler.

 

Tak til alle der har hjulpet i årets løb, til vores arrangementer. Håber i har lyst at give en hånd igen, i det kommende år.

 

På aktivitetsudvalgets vegne Hanne Pedersen.

 

Beretning fra Årets skue V/ Karin Høj-Jørgensen:

 

Søndag den 3. august 2014 afholdt vi traditionen tro vores skue i Knuthenborg Safari Park.

 

Vi havde den store glæde, at der i år var 60 hunde der deltog, det er mange år siden vi har været så mange, det var rigtig dejligt, men der er plads til endnu flere, når vi og Knuthenborg Safari Park byder velkommen til årets sommerskue den 2. august.

 

Vejrguderne var bestemt ikke med os, det stod ned i stænger, så meget, at vi flere gange måtte indstille bedømmelserne, men det til trods var der en god stemning hele vejen rundt, alle tog det med godt humør.

 

Sidst på dagen klarede det heldigvis op, således at alle telte nåede at blive tørre, så vi kunne pakke sammen.

 

Vi glæder os meget til at se jer den 2. august.

 

Beretning fra D-dagen V/ Anne Funch:

 

D-dag blev afholdt d. 29. juni i Ib og Bettens fantastiske terræn. Trods et regulært regnvejr lige fra morgenstunden, var der 29 deltagende hunde.

 

Alle prøvede trods vejret at få det bedste ud af dagen, som både bød på jagt realistiske øvelser, men også på en alternativ bane, der krævede samarbejde og tillid mellem hund og fører.

 

Vi fik mange positive tilbagemeldinger på dagen, men også hilsner fra de få, der specielt synes, den alternative bane var noget pjat.

 

Hundene, specielt hvalpe, unge hunde og nybegyndere havde en fest på posten, hvorimod specielt vinderhundene havde problemer med banen, der jo ikke mindede ret meget om jagt og markarbejde.

 

For første gang endte dagen med et lille overskud på 1.878 kr.

Dansk Retriever Klub - Region Lolland-Falster